Sawise Sales Service

1.Commitment1: Project Special
Quanlee Overseas Warehouse bakal ngatur layanan project darmabakti kang digawa metu dening siji
departemen Project kanggo nggawe manawa tim layanan mung bisa dadi tanggung jawab kanggo siji project.

2.Commitment2: Quality lan Quantity
Quanlee Overseas Warehouse wis perusahaan Manajemen kualitas ketat system.All utawa distributor ngetik sistem oversea mining kudu ngalami review kuat kualitas.
Sanalika. Overseas ora mung makili gambar saka perusahaan Quanlee, nanging uga makili gambar Tionghoa Mekanikal Products Listrik Afrika Service Center lan Province Shandong Auto Parts Chamber of Commerce.

3.Commitment3: Price Kehakiman
Product lan kuotasi layanan sing turut lan biaya biaya / operasi transparent.The supplier kang bakal dirilis kanggo customer.
Quanlee mining jaban rangkah nderek prinsip "Fail Price lan Service First"

Sawise-Service

zy

4.Commitment4: Panriman saka Supervision
Quanlee Overseas Warehouse punika panyedhiya layanan terpadu, dilengkapi karo konsep layanan customer-oriented. Tim layanan tanpa syarat nampa supervision.If customer kang ana apa ora alus utawa akéh layanan utawa masalah kualitas produk,
Shandong Auto Parts Association: 0531- 85898736
Quanlee Overseas Kantor Warehouse Umum complaint: Email: zhangdong@quanlee.com


Tampilan Online Chat!