FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa istilah pembayaran?

T / T 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman. Bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge mbayar imbangan.

Apa istilah saka layang?

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Carane bab wektu pangiriman Panjenengan?

Umumé, iku bakal njupuk 15 dina sawise nampa advance payment.The wektu delievery tartamtu gumantung ing item lan jumlahe supaya.

Apa kauntungan saka produk?

1.The paling mentahan materi 
peralatan Processing 2.Advanced 
teknologi produksi 3.Advanced lan paten 
rega 4.paling 
5.Best sawise-sale layanan

Bisa bantuan kula kanggo ngasilaké produk padha miturut conto?

Ya, kita bisa nindakake iku liwat conto utawa gambar techical. Kita bisa mbangun model lan fixures.

Apa privasi sampel Panjenengan?

Kita bisa sumber sampel yen kita duwe bagean siap ing Simpenan, nanging cudtomers kudu mbayar biaya sampel lan biaya curier.

Aja nyoba kabeh barang sadurunge layang?

Ya, kita kudu test 100% sadurunge pangiriman.

Carane kowe nggawe long-term bisnis kita lan barang sesambetan?

1.We tetep kualitas apik lan rega competitve kanggo mesthekake kita pelanggan benifit;
2.We bab saben customer minangka kanca kita lan kita tenanan apa bisnis lan nggawe kanca karo wong-wong mau, ora ketompo ngendi wong-wong mau com saka.

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!