China Gear krenjang ring Produsen lan Supplier | Quanlee

Krenjang ring Gear

Kurze Beschreibung:


Detail produk

Tags Product

jeneng Product posisi instalasi efek
setengah batang Nang kantong poros saka omah bridge transfer Power antarane drive lan gembong
 pindah mimpin kothak transisi bridge penengah transfer Power antarane batang diferensial lan rodha diferensial
 ring Gear Ends saka omah bridge orbit tetep Gir planet
 Krenjang ring Gear On ends saka Nihan bridge Ndandani ring utama saka rim wheel
 Driving batang Nang Reducer utama Sambungake lan daya output
 Housing Ing poros penengah transmisi daya
 tutup omah  kothak nyebrang saka poros penengah Instal segel lenga lan kunci diferensial
 pindah planet Instal omah diferensial nang daya transfer
 Setengah batang pindah-mburi Nang omah diferensial pindah diferensial planet kanggo transmisi daya
 Krenjang saka kamar mburi  ing tengah ing poros mburi Dhukungan, kamar tetep
 jog prewangan The Reducer utama Instal arah lan asu laut lenga
 Déwan diferensial Nang omah Reducer utama kacepetan diferensial Gir antarplanèt
 Pinion lan pindah makutha Drive poros break ndhuwur abang First lan transfer daya
 Setengah batang pindah-ngarep Nang omah diferensial pindah diferensial planet kanggo transmisi daya
 Spider    Nang omah diferensial Planet pindah guide batang
 Sun pindah Ing setengah batang Wheel tengah rim transfer daya setir
flange assy  poros penengah minus utama (liwat batang cagak) Sambungake lan daya output
 tutup dustproof Brake Ing sepatu brake Nyegah bledug
 roller Antarane sepatu brake lan Camshaft brake Transfer pasukan rem
 Brake Déwan sepatu mburi poros mburi Ing efek rem
 Housing Ing poros penengah transmisi daya
 Krenjang saka kamar tengah poros mburi ing tengah Dhukungan, kamar tetep
 prewangan Mburi poros Reducer utama nang Suda gesekan muter
 Déwan diferensial Nang omah Reducer utama kacepetan diferensial Gir antarplanèt
 drive Gear kothak transisi poros penengah transfer Power antarane batang diferensial lan rodha diferensial

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!