Featured produktet
Shikoni produktet
reja të ardhurit
Shikoni produktet

Quanlee

Niveli Dhoma commerce se importet dhe eksportet e produkteve mekanike dhe elektrike në Kinë.
të parë të gjitha produktet
 • 15 Feb,20

  Return to work on Feb.18

  Dear Clients, After a long spring festival,we will be back to office on Feb.18(next Tuesday). Any inquiries for heavy duty truck parts and engineering machinery accessories,please don’t hes...
  më shumë ...
 • 16 Jan,20

  NOTIFICATION OF SPRING FESTIVAL HOLIDAY

  Dear Clients and Friends, Spring festival is coming. We will have 16 days holiday from Jan.17 to Feb.1  and we will come back to work  on Feb.02  Any inquiries,please send to jessica@quanlee.com....
  më shumë ...
 • 04 Nov,19

  QuanLee Overseas Warehouse Auto Parts Cer...

  In order to thank all the support from our clients in Nigeria,our branch company carry out a promotion activity from Nov.1 ,2019 to Dec,31,2019.We provide lowest price and many gifts to our clien...
  më shumë ...
 • Quanlee Overseas Magazina ka burime të zinxhirit të furnizimit me cilësi të lartë në Kinë dhe ofron cilësi më të mirë auto pjesë për jashtë pjesëve të automjeteve shpërndarësit dhe kërkuesve.

  produktet

  Quanlee Overseas Magazina ka burime të zinxhirit të furnizimit me cilësi të lartë në Kinë dhe ofron cilësi më të mirë auto pjesë për jashtë pjesëve të automjeteve shpërndarësit dhe kërkuesve.
 • Quanlee Overseas Magazina synon të ndërtojë një numër të lokalizuara kanaleve të shitjes të tilla si Agjencia e quajtur Rrjetin e Shpërndarjes, One-stop shërbim për ndërmarrjet lokale dhe një pjesë të madhe

  Qendra e Shërbimit

  Quanlee Overseas Magazina synon të ndërtojë një numër të lokalizuara kanaleve të shitjes të tilla si Agjencia e quajtur Rrjetin e Shpërndarjes, One-stop shërbim për ndërmarrjet lokale dhe një pjesë të madhe
 • Kompania ka krijuar një sistem të menaxhimit të cilësisë sistematike garanci, një zinxhir të plotë të furnizimit dhe një ekip profesional teknik.

  Kompania jona

  Kompania ka krijuar një sistem të menaxhimit të cilësisë sistematike garanci, një zinxhir të plotë të furnizimit dhe një ekip profesional teknik.
WhatsApp Online Chat!